Uued liikmed:

;.
21/08/2014
;.
19/08/2014
;.
15/08/2014
;.
12/08/2014
;.
11/08/2014
;.
10/08/2014
;.
03/08/2014
;.
29/07/2014
;.
28/07/2014
;.
20/07/2014

lauri lugu polüneuropaatia, krooniline neuroborrelioos 15 aastat

lugu siis järgmine olin 8 aastane kui sain borrelioosi(praegu24a) perearst mõtles et põskoopa põletik, aga need niinimetatud põskoopa põletikud tulid iga aasta mul olin 2 nädalat haige hakkasin ka ärrituma ruttu ja sage urineerimine.Siis15 aastaselt hakkasid mul epilepsia hood käisin mrts ,17 aastaselt eemaldati ajust tesümbreoplastiline tuumor epilepsia hood kadusid. siis hakkas see õige kamm pihta. hakkas jõuetus, väsimus, depresioon,masendus, nutuhood,selg , kael , liigesed valutama, kõrvetised,kõhulahtisus, kõrva ja kopsupõletikud, silmad kartma valgust, kõrvad undama ja kardavad helisid, nägema nägemisväljas mustasid laike, külmavärinad, seksuaalprobleemid, paresteesiad, hüpersteesiad, unehäired, silmalau ja lihastõmblused ja üldse oli täiega kehv olla. käisin pidevalt perearsti vastuvõtul tema mõtles et olen hulluks läinud et kogu aeg haige olen, et kujutan haigusi endale ette, et niipalju asju on.Saatis hulluarsti juurde sealt saadeti mind psüholoogi juurde kuid nemad panid diagnoosi terve.käisin läbi mitu neuroloogi 1 saatis mind taastusravile, teine lõpetas epilepsia ravi ära veel mõni ütles kujutan ette mine ära koju, olen käinud endokrinoloogi juures kuna juuksed ja habe ei kasvanud pool aastat juba, meestearsti juures ütles et kujutan ette pean psüholoogi juurde minema. Vahepeal lõigati mandlid ära sellepärast et põlved valutasd ja saadeti ninavaheseina opile et kõrvad valutasid. Käisin 2 korda tartus erakorralises nood vaatasid hull mine minema siit. Ja siis nüüd 2011 august pani minule üks hää neuroloog diagnoosi polüneuropaatia lyme tõve korral, krooniline neuroborrelioos, olen võtnud 30 päeva  doksütsükliini läks paremaks küll aga ikka väga kehv olla, perearst lõpetas ravi ära sain vahepeal hääde arstide kaudu infektsionist rita pihlak vastuvõtule13 oktoober. Luges saatekirjal diagnoosi ja ütles haiglasse kohe vaja teha intravenooset ravi nüüd lähen 24 okt , sain ka toomas toomsooga kaubale lähen tema vastvõtule ka kirjutage talle ta vastab kindlasti. ma ei saa aru kuidas see sai jääda nii paljude arstidele märkamatuks nii mitu aastat oi plää ma kannatasin kogu aeg vaatasin ah nahhui see ei ole mingi elu tahtsin maha lasta end juba et piinad lõppeksid ja arstid olid ka mul need eesti kuulsamad, müstika, aga nüüd lähen siis 24 intravenoosele ravile eks paistab mis saama hakkab, aga elan veel, nii et soovin teistele edu kellel veel avastatud ei ole, see on ränk.

7 kommentaari postitusele lauri lugu polüneuropaatia, krooniline neuroborrelioos 15 aastat

 • TDK

  Väga kurb lugu Lauri. Ehk saad ikka abi ning krooniliste vormide puhul tuleb ravi teha väga pikka aega või periooditi. Kuna antibiotsi päris aasta aega võtta ei saa. (Usas küll nii ravitakse ja osadel juhtudel lausa 2 aastat järjest, kuid sellisel juhul hävitab antibiots teistpidi organismi) Küll aga saab läheneda anibakteriaalselt looduslike vahenditega, mida võib võtta pidevalt ning mitu aastat järjest, mis peaks hävitama baktereid ning need ka väljutama kehast. Samuti võib looduslikult toituda ja tarvitada nii Nutramedixi, kui ka teiste tootjate tooteid koos antibiotsiga.

  Loodame aga parimat ja anna teada, et kuidas Sul läheb peale veenisisest ravi.

 • js

  kohutav on mõelda et meie ju maksame sellistele saamatutele arstidele palga. Harimatute armee!

 • päikesekiir

  Tundub, et dr Rita Pihlak on üks väga hea arst, ka mina olen temalt abi saanud. Tema juurde suunas mind ka neuroloog.
  Head paranemist!

  PS. js, kõik arstid ei ole harimatud, mina tänan oma neuroloogi, et ta hoolimata minu väidetest, et pole elus puuki olnud, tegi vajalikud analüüsid.

 • Ly Ly

  Lauri, on sul kunagi tehtud vereteste võimalike kaasnevate nakkus- ja/või muude puugihaiguste väljaselgitamiseks?

  Krooniline borre pidavat olema haruharva üksi, st pikaajalistel borrelioosi põdejatel ja tõsisematel juhtudel enamasti mitu haigust üheaegselt, nii olen ma aru saanud.

  Igal juhul jõudu sulle!

 • lauri25

  mul näitas ainult iGg positiivset olen võtnud doksotsükliini 100mg korda 2korda 40 päeva aga neuroborrelioosi korral peab tegema intravenooset ravi 2 nädalat tseftriaktsoon 2grammi vms need teised haigused mis peaks ka olema näiteks erilihioos ja muu põhimõtteliselt peaks see ravi tapma ka kõik teised bakterid ära antibiootikum on antibiootikum kõik mõjuvad aga mõni antibiots lihtsalt mõjub halvemini teiste haiguste puhul, ma käisin mandli opil kõrvaarst kirjutas peale opi mulle vepecombin antibiotsi see võttis ka mul paresteesiaid (surinaid jalgades kätes) päris palju vähemaks aga ravi oli lühike 8 päeva .eks järgmine nädal kirjutan siis saan haiglast välja.

 • lauri25

  Tom olen paranenud juba päris hästi, vaata juttu lähemalt: lauri25 loo järg : seal on kõik kirjas.

Lisa kommentaar